علی کمایی در حاشیه ی سومین روز از برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و میناکاری خوزستان در گفت و گویی با خبرنگار ایران ما اظهار کرد: مجموعه ما ۱۲ سال است که در زمینه ساخت و تولید تخصصی طلا سابقه فعالیت دارد. ما توانستیم در ۵ سال گذشته تمرکز بیشتری در ساخت و تولید خاتم داشته باشیم و خوشبختانه صاحب امتیاز برند مراکش هستیم. خاستگاه این مثلث های در هم طنیده یا همان خاتم کشور های عربی و بالاخص کشور مراکش است. این هنر وقتی وارد ایران و شهر اصفهان شد و با استقبال خوبی روبرو شد و به مرور زمان کارگاههای مختلف در سطح کشور آن را به انواع مختلف تولید و به مشتریان عرضه کردند. ما توانستیم این هنر را تعالی دهیم و آن را تبدیل به خامه و خاتم کنیم.
در ادامه علی کمایی افزود: تولید خاتم در مجموعه مراکش با توجه به اِلمان هایی که کشور ایران و بالاخص در خوزستان است عرضه میشود. پروسه طراحی و ساخت و تولید خاتم پروسه زمانبری است چون حساسیت در این رشته بسیار زیاد است و ما تلاش کردیم در محصولات تولیدی برند مراکش ظرافت زیادی را به کار ببریم.
علی کمایی گفت: حس ظرافت و زیبایی شناسی یک سری اِلمان دارد که ما در طرح های ما رعایت شده است. تکرار، رنگبندی، استفاده از اِلمان هایی که متناسب با سلیقه ی مشتریان و دلپسند و دلنشین باشد.
وی در ادامه افزود: خوشبختانه برند مراکش مجوز صنایع دستی ایران و تولیدات ما نیز برجسب صنایع دستی ایران را دارند. تلاش و تمرکز ما در مجموعه تولیدی طلای مراکش استفاده هر چه بیشتر و بهتر از اِلمان های استان خوزستان است. در نظر داریم در آینده نزدیک از اِلمان های قوم لر و قوم عرب در تولیدات برندمراکش بهره ببریم. البته به کار گیری از این اِلمان ها نیاز به تغییرات و به روزرسانی هایی برای عامه پسند بودن تولیدات دارد. از دیگر عوامل عامه پسند بودن محصولات ما، عرضه ی این محصولات با وزن کم و کیفیت بالا است که مشتریان توان خرید را داشته باشند.
علی کمایی گفت : محصولات تولیدی که در نمایشگاه دبی و ترکیه عرضه کردیم طلاهایی با وزن های بالا بود که هیچ کدام از آن تولیدات را در نمایشگاه خوزستان ارائه ندادیم چون قطعا مورد استقبال مشتریان قرار نمیگرفت. ما باید با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و توان خرید مشتریان محصولات مان را ارائه دهیم. وی در ادامه افزود: استقبال از نمایشگاه خوزستان بی نظیر بود و استقبال مردم از این نمایشگاه را بهتر و بیشتر از نمایشگاه طلای دبی و ترکیه دانست.
علی کمایی در پایان خاطر نشان کرد و گفت : تغییر در مدیریت مجموعه صنف طلای خوزستان و نگاه توسعه گرا ی داریوش نیک رفتار را دلیل اصلی برگزاری این نمایشگاه دانست و حمایت ایشان را در عرصه تولید و صادرات بسیار عالی دانست. خوشبختانه در آینده نزدیک با این رویکرد توسعه گرا شاهد ایجاد کارگاه های تولیدی زیادی در سطح استان خوزستان و اشتغال زایی بسیاری از جوانان استان خوزستان و به تبع صادرات طلای تولید شده به کشورهای مختلف خواهیم بود.
شایان ذکر است که اولین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و میناکاری خوزستان از ۲۶ لغایت ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاههای خوزستان _ اهواز در حال برگزاری است. ساعت بازدید ۱۶ الی ۲۱ است.
خبرنگار #اعظم_صمدزاده
#پایگاه_خبری_ایران_ما
#نمایشگاه_طلا_خوزستان
#اخبار_خوزستان
#خوزستان