دکتر مسعود پزشکیان با اکثریت آرا چهاردهمین رئیسجمهور ایران شد. رئیسجمهوری که با شعار سازندگی و فراجناحی عمل کردن، توانست اعتماد جامعه را به دست آورد و از امروز به مدت چهار سال زمان دارد، با تکیه بر دانش، تجربه، تعهد و تخصص ایران اسلامی را با بهرهگیری از برنامه هفتم توسعه به سمت پیشرفت و ترقی سوق دهد.
بدون شک مهمترین عامل دستیابی به اهداف دولت، انتخاب وزرای قدرتمند و کاراست. افرادی با دانش مرتبط و کولهباری از تجربه و صدالبته جسارت انجام کار. در میان وزارتخانهها، نفت، نیرو و صمت، به لحاظ درآمدزایی جایگاه راهبردی دارند و به جرات میتوان گفت: درآمد و اقتصاد کشور با تکیه به این سه وزارتخانه میچرخد.
سخن بر سر وزارتخانهی نفت، یعنی جایی که درآمد ناخالص ملی به واسطهی تولید نفت و گاز و مشتقات وابسته به آن از این طریق به دست میآید. اگر بخواهیم از میان افراد صاحب صلاحیت برای احراز مسولیت وزارت نفت نام ببریم، که چه به لحاظ دانش فنی، تخصص و چه به لحاظ خوشنامی و جسارت اسمی به میان آوریم، بدون شک عبدالحسین مقتدایی مورد وثوق همهی طیفها و گرایشات حزبی و فراحزبی است.
شخصیتی محبوب با کارنامه ی درخشان اجرایی در ردههای مختلف مدیریتی و اجرایی کشور. دوران طلایی صنعتیترین استان کشور یعنی خوزستان در زمان استانداری مقتدایی رقم خورد. جایی که بیشترین آرامش را به مردم خوزستان هدیه کرد، و دوران طلایی شکوفایی صنایع در تاریخ استان خوزستان ثبت شد.
عبدالحسین مقتدایی نه تنها به لحاظ تجربه و توانایی اجرایی، بلکه به دلیل محبوبیت قلبی در میان مردم خوزستان از جایگاه ویژهای برخوردار است. شاید کمترین خواستهی مردم خوزستان، جایی که هميشه مردمانشان با همهی ناملایمتیها، پای ایران و انقلاب ایستادگی کردند، انتخاب وزیر نفت از میان افراد شایسته و امتحان پس داده است.
با نگاهی گذرا به اهداف پیشروی وزارتخانه یعنی تمرکز بر بهبود معیشت مردم، بهرهوری بهینه از منابع نفت و گاز، رفع مشکلات کارکنان، افزایش بهرهوری انرژی، تکمیل پروژههای نیمهتمام، دیپلماسی فعال انرژی، استفاده از ظرفیتهای دانشبنیانی و تخصصی و عدالت در توزیع یارانهها و ... بدون شک، فردی شایسته رای اعتماد مجلس است که از جنس خدمت و از دل وزارتخانه بیرون آمده باشد.
بدون شک، فردی شایسته رای اعتماد مجلس است که از جنس خدمت و مورد اعتماد همگان باشد.