*جلسه بررسی کیفیت غذا و تجهیزات آشپزخانه شرکت پالایش هویزه خلیجفارس برگزار شد*
در جلسهای که صبح امروز با حضور اعضاء کمیته تغذیه شرکت پالایش گاز هویزه خلیجفارس برگزار شد، کیفیت غذا، استانداردهای آشپزخانه و تجهیزات پختوپز مورد ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش روابطعمومی شرکت پالایش گاز هویزه خلیجفارس، این نشست با هدف بهبود فرآیندهای تغذیهای در پالایشگاه، به بررسی مسائل مرتبط با رعایت استانداردهای بهداشتی، تنوع غذایی و نگهداری مواد پرداخت.
همچنین، موضوعات مهمی همچون نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران، بهروزرسانی تجهیزات آشپزخانه و اهمیت آموزشهای دورهای برای کارکنان مطرح شد.
مدیران شرکت بر ضرورت ارتقای کیفیت تغذیه کارکنان و تأثیر آن بر سلامت محیط کار تأکید کردند و بر نظارتهای مستمر، بهویژه از طریق بازدیدهای میدانی، تأکید نمودند.
تمامی حقوق برای وب سایت خبری_ تحلیلی * ایران ما * محفوظ است.
* ایران ما * آمده است تا در ارائه مطالب متفاوت باشد.
البته متفاوت نه به این معنی که همه ی مطالب در سایت خبری_تحلیلی ما تولیدی خواهند بود؛ چرا که افزایش تولید مطلب، نیازمند داشتن نویسندگان و خبرنگاران در حوزه های مختلف است که به دلایل مختلف در این مقطع زمانی برای ما ما امکان پذیر نیست.
اما تمامی سعی و کوشش ما در این پایگاه خبری_تحلیلی ارائه متفاوت مطالب است تا خوانندگان گران قدر شاهد مطالب تکراری نباشند.
باسپاس مدیر مسئول پایگاه خبری_تحلیلی * ایران ما *
اعظم صمدزاده