menusearch
iranmakh.ir

سومین برنامه راهبردی عملیاتی شهرداری اهواز ابلاغ شد

جستجو
پنج شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳ | ۵:۵۲:۲۷
۱۴۰۳/۳/۱۶ چهارشنبه
سومین برنامه راهبردی عملیاتی شهرداری اهواز ابلاغ شد
سومین برنامه راهبردی عملیاتی شهرداری اهواز ابلاغ شد

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اهواز از ابلاغ سومین برنامه راهبردی عملیاتی شهرداری در افق 1407 خبر داد. 

به گزارش امور ارتباطات معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اهواز، حجت الاسلام دکتر جاسم موسی پور بیان کرد: به استناد ماده 15 قانون نوسازی و عمران شهری اصلاحیه های بعدی مصوب سال 1347، برنامه سوم راهبردی عملیاتی شهرداری (اهواز 1407) در دو سطح راهبردی و عملیاتی تدوین شد. 

وی با اشاره به این که سطح راهبردی این برنامه در افق 10 ساله (1403 الی 1412) و در سطح عملیاتی با افق 5 ساله (1403 الی 1407) تدوین شده است، افزود: ویژگی های مهم این برنامه تکیه بر دانش و تجربه کارشناسان و مدیران شهرداری، مساله محوری و نتیجه محوری، تلاش در جهت واقع نگری و نزدیک بودن پروژه ها به شرایط شهرداری، تلاش در جهت سنجش پذیری و کمی سازی مقاصد، بهره گیری از نظر ذینفعان مختلف در مراحل تدوین، استفاده از الگوی غلتان و امکان بازنگری سالانه برنامه می‌باشند.

موسی پور با بیان این که این برنامه با محوریت کارگروه تدوین برنامه در معاونت برنامه ریزی و استفاده از توان حداکثری همکاران شهرداری و پیگیری ها و برقراری تعاملات با معاونت ها، سازمانها و ادارات کل ذیربط با برگزاری بالغ بر چهار هزار نفرساعت جلسه کارشناسی به انجام رسید، اظهار کرد: روند تدوین برنامه با برگزاری جلسات هم اندیشی با خبرگان و اساتید دانشگاه، مدیران، صاحبان تجربه و کارشناسان شهرداری، نمایندگان دستگاههای اجرایی، سازمانهای مردم نهاد و روحانیون و گروههای جهادی آغاز و نظامنامه برنامه تدوین شد. 

وی بیان کرد: بخش راهبردی برنامه با محتوای ماموریت، چشم انداز، مدلهای محتوایی و ساختاری، استخراج مشکلات و مقاصد راهبردی تدوین شد و به تایید شورای سیاستگذاری شهرداری و شورای اسلامی شهر رسید؛ ضمن این که این بخش شامل هفت مجلد مطالعات پشتیبان است.

  موسی پور در ادامه اظهار کرد: بخش عملیاتی برنامه بر اساس اولولیتهای موضوعی مشکلات استخراج شده در 11 کمیته تخصصی شامل زیرسازی و آسفالت معابر، مدیریت پسماند، پارکها و فضای سبز، سیما و منظر شهری، فرهنگ شهروندی، حمل و نقل عمومی، دفع آبهای سطحی، نظام مدیریتی و ساختاری شهرداری، سرمایه انسانی شهرداری، مدیریت منابع مالی (درآمد و هزینه)، هوشمندسازی تدوین شد که با همکاری حوزه های مختلف شهرداری و راهبری مدیر پروژه و کارگروه تدوین برنامه، خروجی های موثر، شاخصها و همچنین طرحها، پروژه ها و اقدامات لازم تدوین شد و در نهایت در کارگروه تلفیق نهایی شد. 

وی با اشاره به این که بخش عملیاتی شامل سه مجلد است، بیان کرد: در بخش عملیاتی در راستای چهار مقصد راهبردی (افزایش بهره وری سازمانی، ارتقاء سرمایه اجتماعی و مشارکت شهروندان، ارتقاء سیما و منظر شهری، توسعه زیرساختهای شهری) 31 خروجی موثر، 84 شاخص خروجی، بیش از 160 طرح و پروژه، بیش از 120 اقدام و 50 سبد اصلی پروژه تدوین شد. 

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی در پایان بیان کرد: برنامه در اسفندماه 1402 به تصویب شورای اسلامی شهر رسید و پس از تایید هیات تطبیق فرمانداری جهت اجرا از سال 1403 ابلاغ شد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

قوانین و مقررات سازمان

قوانین و مقررات سازمان

تمامی حقوق برای وب سایت خبری_ تحلیلی * ایران ما * محفوظ است. * ایران ما * آمده است تا در ارائه مطالب متفاوت باشد. البته متفاوت نه به این معنی که همه ی مطالب در سایت خبری_تحلیلی ما تولیدی خواهند بود؛ چرا که افزایش تولید مطلب، نیازمند داشتن نویسندگان و خبرنگاران در حوزه های مختلف است که به دلایل مختلف در این مقطع زمانی برای ما ما امکان پذیر نیست. اما تمامی سعی و کوشش ما در این پایگاه خبری_تحلیلی ارائه متفاوت مطالب است تا خوانندگان گران قدر شاهد مطالب تکراری نباشند. باسپاس مدیر مسئول پایگاه خبری_تحلیلی * ایران ما * اعظم صمدزاده