مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران امروزجمعه یکم تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت : گام های چابک سازی را باید در برنامه کار خود قرار دهیم.شرط حیات شرکت ملی حفاری توسعه و ارتقای کیفیت خدمات است.
به گزارش خبرنگار ایران ما ،حمید رضا گلپایگانی خارج شدن شرکت ملی حفاری از لیست واگذاری ها به بخش خصوصی را مرهون تلاش های بی وقفه مدیریت وکارشناسی طی سه سال گذشته برشمرد.
گلپایگانی با بیان اینکه پیگیری مداوم ومستمر برای توجیه منطقی تبعات خصوصی سازی شرکت ثمر بخش بود اظهار کرد : ساختتار هلدینگ را در سالهای گذشته ایجاد کردیم و دنبال الگوی رشد و توسعه بودیم چرا که معتقدیم هر سازمانی ساختارش را تغییر ندهد نمیتواند پیشرفت کند.
وی بیان کرد : اینکه واحدهای زیر مجموعه شرکت ملی حفاری از لحاظ اقتصادی درآمد زا و سود آور باشند مهم است ونمی توانیم واحد های زیان ده را نگهداری کنیم .بنابراین ابتدا باید ظرفیت های اقتصادی و درآمد زای شرکت را در بخش های مختلف کشف وبرای آنها برنامه ریزی کنیم.
وی افزود: هنوز درپایین قله هستیم اما با روحیه بالایی که این خبر خوب دولت به کارکنان شرکت حفاری میدهد میتوان گفت همه کارکنان برای صعود وتولد دوباره روحیه تازه میگیرند.
البته در بحث سقف حقوق هم باید به شرکت ملی حفاری اختیارات لازم داده شود که طرح کارمزدی را برای کارکنان اجرا کند و اگر زودتر کار از موعد کار را در پروژه ها به اتمام برسانند شامل این کارمزد ها بشوند.
مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران گفت :گام های چابک سازی را باید در برنامه کار خود قرار دهیم. شرط زنده ماندن شرکت ملی حفاری، توسعه و ارتقای کیفیت خدمات آن است. باید به مسولان ثابت کرد میتوان یک شرکت دولتی را سود ده ور درآمد زا کرد.
شفافیت مالی ،مهمترین مزایای خروج شرکت ملی حفاری از لیست واگذاری به بخش خصوصی گلپایگانی، شفافیت بیشتر در امور مالی ومعنا دار کردن هزینه ها و بودجه ریزی دولتی برای هر نوع خدمات چه خدمات بیرونی وچه داخلی وساماندهی خاص نیروهای پیمانکار برای ارتقای شغلی، تقویت صنعت نفت کشور با بومی سازی قطعات را از مهمترین مزایای خروج شرکت ملی حفاری از لیست واگذاری به بخش خصوصی عنوان کرد.
وی افزود:استان خوزستان و همجواردر مصاحبه های آزمون ها و واگذاری کار به شرکتهای صنعتی الویت ما بوده اند البته ساختار سامانه ستاد گاهی اوقات دربرخی مناقصات کار را سخت میکند ولی تمام تلاش مان این بوده کارساخت قطعات به شرکتهای داخلی واگذار بشود.
وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر از نیروهای شرکت ملی حفاری ایران بومی استان هستند گفت :درصورتیکه این شرکت به بخش خصوصی واگذار میشد هرگز نمیتوانست آنطور که در بخش دولتی رشد کردیم، پیشرفت کند و اگر برای دولتی بودن تاکید کرده ایم به علت بحث افزایش نگهداشت تولید وحفظ نیروی انسانی است.
این مقام مسئول به شرایط سخت کارکنان در دوران هشت سال دفاع مقدس هم اشاره کرد که تلاشگران و مردان آهنین حفاری در سخت ترین شرایط بمباران های هوایی دشمن پای کار ماندند و کار را رها نکردند و تعداد زیادی از همکاران در دکل های حفاری به شهادت رسیدند.
گلپایگانی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد کار شرکت ملی حفاری در استان خوزستان است افزود: کارکنان بخش های عملیاتی شرکت ملی حفاری در روزهای گرم تابستان در شرایطی که برخی ادارات به علت گرمای بالای ۵۰ درجه تعطیل یا ساعت کارآنها کاهش یافته ؛همچنان پای کار هستند وبا توجه به اینکه ژنراتورهای برق در بخش های عملیاتی شرکت ملی حفاری مستقل هستند خوشبختانه قطعی برق نداریم.
وی خاطر نشان کرد : در بخش های ستادی شرکت ملی حفاری قطعی برق وجود دارد و منکر آن نیستیم اما این قطعی برق فقط شامل شرکت ملی حفاری نیست بلکه دیگر صنایع هم با این قطعی برق مواجه هستند.