مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از ثبت بیشترین پیک مصرف برق کشور در خوزستان خبر داد و گفت: برنامهریزی جامعی برای تابستان و مقابله با بحرانهای احتمالی از جمله توسعه شبکه، مدیریت مصرف، پدافند غیرعامل و گسترش انرژیهای خورشیدی انجام شده است.
به گزارش خبرنگار ایران ما از خوزستان، علی خدری امروز _چهارشنبه یازدهم تیر_ با حضور در قرارگاه رسانهای سپهبد شهید غلامعلی رشید در جمع رسانهها با اشاره به گستردگی فعالیت شرکت توزیع برق استان اظهار کرد: در محدوده کاری این شرکت حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک در مساحت ۶۰ هزار کیلومترمربع تحت پوشش هستند و سال گذشته پیک مصرف برق به رقم ۵۴۴۰ مگاوات رسید که این میزان بالاترین رکورد مصرف در بین شرکتهای توزیع برق کشور محسوب میشود.
وی افزود: وزارت نیرو زمستان سال گذشته ۱۴ مگا پروژه و ۳۶ بسته اجرایی را در سه محور تولید، توسعه شبکه انتقال و توزیع و مدیریت مصرف ابلاغ کرد و در همین راستا طرحهای مختلفی در استان خوزستان آغاز شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان پرمصرف است که این کنتورها قابلیت پایش لحظهای و کنترل مصرف را دارند. تاکنون ۱۰۰ درصد مشترکان دیماندی شامل صنایع، کشاورزی و ادارات به سیستم هوشمند مجهز شدهاند و در بخش خانگی و تجاری نیز حدود ۵۰ هزار کنتور هوشمند نصب شده که این روند روزانه ادامه دارد.
خدری درباره آمادگی در برابر حوادث و جنگ ۱۲ روزه اخیر خاطرنشان کرد: پیش از این حادثه، جلسات متعدد مدیریت بحران و کارگروههای تخصصی برگزار شد و سناریوهای بدبینانه در دستور کار قرار گرفت. اقدامات پدافند غیرعامل از جمله پراکندگی تجهیزات در انبارها، تعیین شهرهای معین برای پشتیبانی سریع و برگزاری مانورهای آمادگی انجام شد و در جریان حادثه شبکه برق استان بدون مشکل اساسی در مدار باقی ماند و اختلالات جزئی نیز در کوتاهترین زمان برطرف شد.
وی با اشاره به وضعیت برقرسانی به روستاها عنوان کرد: در سالهای اخیر تمام روستاهای دارای حداقل هفت تا ۱۰ خانوار و شرایط قانونی به برق متصل شدند و بر اساس ارزیابیهای انجامشده، شرکت توزیع برق خوزستان طی دو سال پیاپی رتبه اول کشور را در توسعه و بهینهسازی برقرسانی روستایی کسب کرده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان عنوان کرد: تعداد اندکی روستا به دلیل مهاجرت معکوس فاقد برق هستند که برای برقرسانی آنها در سال جاری برنامهریزی شده است. همچنین سامانههای خورشیدی قابل حمل در اختیار خانوارهای عشایری قرار گرفته تا در زمان کوچ از آن استفاده کنند.
خدری ادامه داد: در راستای توسعه انرژیهای پاک، ۷۰ نقطه برای احداث نیروگاههای خورشیدی سه مگاواتی انتخاب و عملیات اجرایی آنها آغاز شده است؛ با بهرهبرداری از این طرحها ۲۱۰ مگاوات ظرفیت تولید برق خورشیدی به شبکه استان افزوده خواهد شد که علاوه بر تأمین بخشی از نیاز مصرف، نوسانات ولتاژ و بار اضافی شبکه را کاهش میدهد.
وی درباره الزام دستگاههای اجرایی به استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر گفت: مطابق ماده پنج قانون، همه دستگاههای دولتی موظفند سالانه پنج درصد از مصرف خود را از طریق انرژیهای خورشیدی تأمین کنند که این موضوع در استان خوزستان پیگیری و برای نصب پنلها برنامهریزی شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان درباره خاموشیهای اخیر تصریح کرد: دو نوع خاموشی وجود دارد؛ نخست خاموشیهای برنامهریزیشده برای مدیریت بار مشترکان کشاورزی و صنعتی که روز قبل اطلاعرسانی میشود و دوم خاموشیهای خارج از برنامه که ناشی از حوادثی مانند طوفان، سرقت تجهیزات یا تیراندازی به ترانسها هستند.
خدری افزود: اطلاعرسانی خاموشیهای برنامهریزیشده از طریق وبسایت شرکت، سامانه برق من و فضای مجازی انجام میشود و در صورت امکان اطلاعرسانی پیامکی نیز در دستور کار است.
وی با بیان اینکه توسعه کابلهای خودنگهدار از اولویتهای مهم شرکت است گفت: هماکنون حدود ۸۵ درصد شبکه فشار ضعیف استان از سیم به کابل تبدیل شده که این شاخص بالاتر از میانگین ۶۵ درصدی کشور است. طبق برنامهریزی انجامشده طی دو سال آینده باقیمانده شبکه نیز تبدیل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان درباره شناسایی ماینرهای غیرمجاز اظهار کرد: استفاده غیرقانونی از برق برای استخراج رمزارز یکی از عوامل اصلی افزایش مصرف و ناترازی تولید و مصرف در کشور است و پیشبینی میشود حدود ۲۰۰۰ تا ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه مربوط به ماینرهای غیرمجاز باشد.
خدری تاکید کرد: طی سه ماه اخیر ۱۸۰۰ دستگاه ماینر در استان کشف و جمعآوری شده و وزارت نیرو برای تشویق مردم به اطلاعرسانی، پاداشی معادل یک میلیون ریال برای هر دستگاه تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته است.
وی با اشاره به ظرفیتهای مصرف برق در بخشهای مختلف تصریح کرد: چهار گروه اصلی مشترکان شامل خانگی، صنعتی، کشاورزی و تجاری هستند و استان خوزستان با توجه به گستردگی صنایع، شهرکهای صنعتی و اقلیم گرمسیری، بالاترین دیماند کشور را دارد که این رقم در سال گذشته بیش از ۵۴۴۰ مگاوات ثبت و برای مدیریت بار در تابستان برنامهریزی گستردهای انجام شده است.
#استانداری_خوزستان
#پایگاه_خبری_ایران_ما
#اخبار_مهم_خوزستان
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
تمامی حقوق برای وب سایت خبری_ تحلیلی * ایران ما * محفوظ است. * ایران ما * آمده است تا در ارائه مطالب متفاوت باشد. البته متفاوت نه به این معنی که همه ی مطالب در سایت خبری_تحلیلی ما تولیدی خواهند بود؛ چرا که افزایش تولید مطلب، نیازمند داشتن نویسندگان و خبرنگاران در حوزه های مختلف است که به دلایل مختلف در این مقطع زمانی برای ما ما امکان پذیر نیست. اما تمامی سعی و کوشش ما در این پایگاه خبری_تحلیلی ارائه متفاوت مطالب است تا خوانندگان گران قدر شاهد مطالب تکراری نباشند. باسپاس مدیر مسئول پایگاه خبری_تحلیلی * ایران ما * اعظم صمدزاده
پایگاه خبری ایران ما : آدرس خوزستان، اهواز، آریاشهر، تلفن اعظم صمدزاده 09052464559
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.