menusearch
iranmakh.ir

معاون درمان دانشگاه جندی شاپور خبر داد:

جستجو
جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ | ۲۰:۰۹:۲۴
۱۴۰۳/۱۲/۲۰ دوشنبه
معاون درمان دانشگاه جندی شاپور خبر داد:
معاون درمان دانشگاه جندی شاپور خبر داد:

خوزستان جزو ۱۰ استان اول در حوادث ترافیکی/ خدمات‌رسانی به بیش از ۴۹ هزار مصدوم از ابتدای امسال

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از خدمات‌رسانی به بیش از ۴۹ هزار مصدوم حوادث ترافیکی در خوزستان از ابتدای امسال تا پایان بهمن‌ماه خبر داد.

دکتر میثم معزی در نشست خبری که امروز (۲۰ اسفندماه) در خصوص پویش نه به تصادفات برگزار شد، اظهار کرد: شایع‌ترین علت بروز تروما، تصادفات هستند که با توجه به اهمیت این مساله، پویش ملی نه به تصادف در حوزه بهداشت و درمان و فوریت‌های پزشکی از ابتدای اسفندماه در کشور آغاز شده است.

به گزارش ایران ما، وی افزود: شایع‌ترین علت مرگ و میر در دنیا بیماری‌های قلب و عروقی و عوارض مغزی هستند و سومین عامل مرگ و میر در کشور ما حوادث ترافیکی است؛ به گونه‌ای که سالانه ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر در پی حوادث ترافیکی فوت می‌کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: پیشگیری از تصادفات، یک کار تیمی و مشترک است و همه مقوله آن خارج از وزارت بهداشت است، بنابراین مجموعه‌های شهرسازی، راهداری، پلیس و ... باید دست به دست دهند و از حوادث ترافیکی پیشگیری کنند. دانشگاه علوم پزشکی هم تنها باید امکانات لازم را برای درمان و جلوگیری از مرگ و میر فراهم کند.

وی با بیان اینکه خوزستان جزو ۱۰ استان اول کشور در حوادث ترافیکی است، افزود: از سال ۹۷ تا امسال، ۴۰ تا ۵۰ هزار بیمار مصدوم تصادفی داشته‌ایم. از ابتدای امسال تا پایان بهمن‌ماه بیش از ۴۹ هزار مصدوم حوادث ترافیکی داشتیم که این آمار نسبت به سال گذشته ۲ هزار مورد کمتر شده است، البته آمار سال گذشته بسیار بالا و نگران‌کننده بود.

معزی عنوان کرد: ۷۲ درصد مصدومان حوادث ترافیکی مردان و ۲۸ درصد زنان هستند. مردان ۱۸ تا ۴۵ سال که در سن اشتغال و باروری هستند، بیشترین قربانیان این تصادفات هستند و این مساله می‌تواند جوانی جمعیت را هم تحت تاثیر قرار دهد.

وی افزود: در کل دنیا میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات ۳ تا ۴ درصد است، اما این رقم در خوزستان ۱.۱۱ درصد است و ۹۵ درصد مصدومان بهبودی کامل پیدا می‌کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به پذیرش بیشتر بیماران تصادفی در بیمارستان‌های گلستان و امام(ره) اهواز گفت: بیمارستان‌های ماهشهر، اندیمشک، رامهرمز، شوش، ایذه، باغملک و مسجدسلیمان به ترتیب بیشترین میزان حوادث ترافیکی را دارند که این مساله به دلیل وضعیت جاده‌های این محورها است.

معزی در خصوص محورهای پرمخاطره خوزستان بیان کرد: محورهای هفتکل – باغملک، ایذه – دهدز، رامهرمز – بهبهان، اهواز – مسجدسلیمان، شوش - اندیمشک و آبادان تا دارخوین بیشترین حوادث ترافیکی را دارند. وی افزود: سه عامل انسانی، خودرو و جاده در وقوع تصادف نقش دارند، اما در کشور ما خطای انسانی بیش از ۵۰ درصد در وقوع حوادث ترافیکی سهم دارد. این در حالی است که وزارت بهداشت در این زمینه نقشی ندارد و تنها جورکش نقایص است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه تصادفات مشمول قانون سلامت کشور هستند و هزینه‌های تشخیص و درمان مصدومان حوادث ترافیکی رایگان است، گفت: امسال بیش از ۴۹ هزار مصدوم را رایگان درمان کرده‌ایم. البته باید توجه شود خدمات برای مصدومی رایگان است که بیمار با آمبولانس به بیمارستان منتقل شود یا کروکی پلیس را داشته باشد.

وی عنوان کرد: هر مصدوم ترافیکی تقریبا ۵۰ میلیون تومان هزینه سرباری بر دوش مجموعه درمان می‌گذارد. البته مصدومی داریم که ۵ میلیارد تومان هزینه هم داشته است زیرا ۷۰ روز در ICU بستری بوده است.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

قوانین و مقررات سازمان

قوانین و مقررات سازمان

تمامی حقوق برای وب سایت خبری_ تحلیلی * ایران ما * محفوظ است. * ایران ما * آمده است تا در ارائه مطالب متفاوت باشد. البته متفاوت نه به این معنی که همه ی مطالب در سایت خبری_تحلیلی ما تولیدی خواهند بود؛ چرا که افزایش تولید مطلب، نیازمند داشتن نویسندگان و خبرنگاران در حوزه های مختلف است که به دلایل مختلف در این مقطع زمانی برای ما ما امکان پذیر نیست. اما تمامی سعی و کوشش ما در این پایگاه خبری_تحلیلی ارائه متفاوت مطالب است تا خوانندگان گران قدر شاهد مطالب تکراری نباشند. باسپاس مدیر مسئول پایگاه خبری_تحلیلی * ایران ما * اعظم صمدزاده