menusearch
iranmakh.ir

نخستین شرکت در خوزستان؛ حضور شرکت پایش صنعت رابر اکسین در چهاردهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان

جستجو
يكشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۱:۴۸
۱۴۰۲/۱۰/۲۸ پنجشنبه
نخستین شرکت در خوزستان؛ حضور شرکت پایش صنعت رابر اکسین در چهاردهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان
نخستین شرکت در خوزستان؛ حضور شرکت پایش صنعت رابر اکسین در چهاردهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان

به گزارش خبرنگار ایران ما در حاشیه روز پایانی نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان در مصاحبه ای با متین مردان، مدیر عامل شرکت پایش صنعت رابر اکسین، تولید کننده انواع قطعات لاستیکی، پلیمری، فلزی و ترکیبی، متین مردان اظهار کرد:شرکت ما نخستین در خوزستان است.اول لازم است کمی به تاریخچه تاسیس شرکت بپردازم.

وی گفت: با کشف نفت خام، این سیال سیاه هزار خواص، به سال ۱۲۸۷ در منطقه مسجدسلیمان، استان خوزستان به عنوان قلب تپنده انرژی و صنعت کشور و حتی خاورمیانه نام گرفت. این استان زرخیز، علی رغم صنعتی بودنش و حتی با وجود شرکت های متعدد نفتی در بخش بالا دستی و پایین دستی کمبودهای قابل توجهی دارد که از آن جمله می‌توان به تولید قطعات لاستیکی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: ماجراجویی و حس رقابت و البته نخستین بودن در این صنعت نوپا موجب شد تا با همراهی جمعی از کارشناسان و متخصصین جوان و البته بومی به فکر راه اندازی و ایجاد کارخانه ای به همین منظور باشیم. رابر اکسین متولد شد. واژه ای که علاوه بر انعکاس اصالت و نجابت خاک جنوب و خانواده ام به نشان تجاری و پیشقراقل این حرکت شتابنده تبدیل شد.

وی اشاره کرد: حس رقابت، تفاوت در کیفیت و پیشتازی از همکاران در این عرصه مشابه موجب شد در ابتدای کار علی رغم تمام مشکلات و تنگناهای اقتصادی از مدرن ترین تجهیزات و بهترین مواد اولیه بهره بریم.

وی گفت: امروز که چرخ تولید کارخانه قطعات لاستیکی رابر اکسین با آهنگ توسعه و قابل ملاحظه می‌چرخد، مفتخریم در کارخانه ای به وسعت ۳ هزار متر مربع و ایجاد ۵۰ شغل مستقیم و افزون بر ۳۰۰شغل غیرمستقیم در حال خدمت به صنعت کشورمان ایران باشیم.

در ادامه مدیر عامل شرکت به کارنامه شرکت اشاره کرد: تولید ۳۰ درصد قطعات لاستیکی صنعت پتروشیمی، تولید ۸۰ درصد قطعات لاستیکی صنعت حفاری، تولید بخش قابل توجهی از قطعات لاستیکی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، حذف یک برند نامدار ژاپنی در بازار صنایع خوزستان، تولید ۵۰ هزار قطعه پلاستیکی در سال و...

کسب رضایت ۱۰۰ درصدی صنعت نفت (جنوب) از کیفیت و خدمات پشتیبانی محصول

لاستیک صنعتی: کیمیاگری عصر مدرن ماده ای برآمده از جنگ، از مهم‌ترین ساخته های دست انسان و یکی از مفید ترین خدمتگذاران بشریت در جهان جدید در همان سال ۱۹۰۶، مدیران شرکت بایر آلمان ۵ هزار دلار جایزه برای اولین شیمدانی در نظر گرفتند که بتواند جایگزینی مناسب و کاربردی برای لاستیک طبیعی تولید کند. درسال ۱۹۰۹ فردی به نام هافمن، اولین نمونه پلی ایزوپلن مصنوعی را ساخت که البته دوام بالایی هم نداشت.

در ادامه ی این مسیر، بابر تولید لاستیک متیل ارزان قیمت را آغاز کرد. پس از سال ۱۹۱۰، لاستیک مصنوعی به خاطر گران تر بودن از لاستیک طبیعی، جذابیت خود را از دست داد. جنگ اما این جذابیت را به لاستیک مصنوعی باز گرداند. هنگامی که بریتانیا در جنگ جهانی اول، آلمانی ها را در محاصره ی دریایی قرار داده بود، راه ورود لاستیک طبیعی از آسیای شرقی به آلمان بسته شد. از طرفی، همه کشورهای درگیر جنگ برای هواپیما، تانک و سایر ادوات جنگی شان لاستیک لازم داشتند.

بین سال‌های ۱۹۱۴ تا ۱۹۱۸، بیش از ۲۴ هزار تن لاستیک تولید شد. تیوکول، لاستیکی بدبو از ترکیب اتیلن دی کلرید و پلی سولفات توسط جوزف پاتریک آمریکایی در سال ۱۹۲۴ کشف و به خاطر مقاومت خوبش در مقابل روغن و حلال ها، به سرعت محبوبیت پیدا کرد و دوران سلطه ی لاستیک مصنوعی آغاز گردید.

صنعت بزرگ لاستیک در آغاز دهه ی ۴۰ میلادی با تولید حداکثری لاستیک پلی بوتادین متولد شد.نمی توان رشد و توسعه تمدن بشری را بدون نقش لاستیک متصور شد.

هدف رابر اکسین چیست؟ اکنون که صنعت نفت لحظه به لحظه و بیش از پیش شرایط بد جوی و تحریم های ظالمانه را تجربه می‌کند، لاستیک مرغوب و باکیفیت می‌تواند نگرانی های صاحبان صنایع کلان را برطرف سازد. حال که افتخار داریم بخش بزرگی از این نیازمندی ها را بر آورده کنیم، هدفمان را بر توسعه محصولات بر اساس ایده و سایر نیازهای صنعت نفت متمرکز می‌سازیم. هر آنچه قابل طراحی و تولید باشد را برایتان خواهیم ساخت ؛ بنابراین ایده با شما، اجرا از ما

تمام سعی و تلاشمان بهبود عملکرد محصولات در حد و اندازه ی سایر برندهای جهانی است، پای این ادعا ایستاده ایم.

در پایان امیدوارم به لطف و عنایت خدای متعال، تلاش و ممارست همکاران و توجه ویژه دست اندر کاران و مسؤلین ذیربط گام های بلندی در تامین نیازهای صنایع نفت، گاز، حفاری و پتروشیمی در عرصه تولید قطعات لاستیکی برداریم.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

قوانین و مقررات سازمان

قوانین و مقررات سازمان

تمامی حقوق برای وب سایت خبری_ تحلیلی * ایران ما * محفوظ است. * ایران ما * آمده است تا در ارائه مطالب متفاوت باشد. البته متفاوت نه به این معنی که همه ی مطالب در سایت خبری_تحلیلی ما تولیدی خواهند بود؛ چرا که افزایش تولید مطلب، نیازمند داشتن نویسندگان و خبرنگاران در حوزه های مختلف است که به دلایل مختلف در این مقطع زمانی برای ما ما امکان پذیر نیست. اما تمامی سعی و کوشش ما در این پایگاه خبری_تحلیلی ارائه متفاوت مطالب است تا خوانندگان گران قدر شاهد مطالب تکراری نباشند. باسپاس مدیر مسئول پایگاه خبری_تحلیلی * ایران ما * اعظم صمدزاده